Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Богата съпътстваща програма на MACH 2018

09.04.2018   |   Предстоящо
 

Международното изложение за машинни инструменти и производствени технологии MACH ще се състои между 9 и 13 април т. г. в Бирмингам, Великобритания. Провеждащото се на всеки две години събитие представя най-добрите иновации и последните разработки в областта на производствените технологии.

През 2016 г. изложението привлече 25 627 посетители от различни индустриални сектори, а броят на участващите компании надмина 600. Според организаторите от Асоциацията по производствени технологии (МТА) тазгодишното издание обещава да е още по-мащабно, с нови зони, иновативни технологии и богата семинарна програма.

"Новите технологии заемат централно място в MACH 2018. Разбира се, изложените машини и оборудване за чудесен начин за представяне на иновациите, но очакваме интересът на посетителите да привлекат и предвидените семинари през цялата седмица на изложението. Те ще спомогнат за поставяне на оборудването в подходящия контекст и ще предоставят нови идеи за адаптиране на бизнеса, както и възможност на малките и средни предприятия да установят контакт с производителите на оригинално оборудване", коментира главният изпълнителен директор на MTA Джеймс Селка.

Тази година във фокуса на съпътстващата програма ще бъдат Industry 4.0, адитивното производство, съвременните производствени процеси, новостите в измервателните технологии и др. В семинарите ще участват представители както на индустрията, така и на научната общност.

     
Източник: MTA

Ключови думи: MTA   MACH   машинни инструменти   Industry 4.0   адитивно производство  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...