Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хайкад Инфотех акцентира на компютърните симулации в производството на пластмаси на MachTech

14.03.2018   |   Събитията
 

Хайкад Инфотех ще вземе участие на тазгодишното издание на изложението MachTech&InnoTech, което ще се състои между 26 и 29 март в Интер Експо Център в София, информират от компанията.

"От дълги години подпомагаме голям брой компании, работещи в сферата на производството на изделия от пластмаса чрез основните ни дейности – проектиране на машини и специализирани приспособления, внедряване на модерни CAD/CAM/PLM решения и извършване на компютърни симулации на запълване на шприцформи по задание на нашите клиенти. Иновативните технологии за симулация дадоха възможност на много български компании да гарантират качеството на разработваните от тях продукти и с това да станат доставчици на известни световни компании. Именно те ще са един от основните акценти в представянето ни на изложението", съобщават от Хайкад Инфотех.

Специалистите от компанията ще бъдат на разположение на щанд D13a в зала 4, където посетителите ще могат да се запознаят по-подробно с ползите от прилагането на компютърни симулации в производството на изделия от пластмаса или инструментална екипировка.

     

Ключови думи: Хайкад Инфотех   Haycad Infotech   MachTech&InnoTech  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...