Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Schaeffler разшири програмата си за бъдещо развитие

04.04.2018   |   Бизнес
 

Schaeffler разшири стартиралата през 2016 г. програма "Agenda 4 plus One", като тя вече обхваща 20 инициативи, съобщават от компанията.

Програмата е структурирана в четири плюс една категории – "Фокус върху клиентите", "Производствени постижения", "Финансова гъвкавост", "Лидерство и управление на таланта", както и "Осигуряване на дългосрочна конурентоспособност и създаване на стойност". Всички тези категории включват общо 20 отделни инициативи, сред които "Електрическа мобилност", "Industry 4.0" и "План за дигитализация" и др.

Целта на програмата е да гарантира устойчивия растеж на стойността и конкурентоспособността на Schaeffler Group, като се очаква изпълнението й да увеличи приходите на компанията с 300 млн. евро до 2022 г. За реализацията на "Agenda 4 plus One" Schaeffler ще инвестира около 1 млрд. евро.

В рамките на инициативата "Завод на бъдещето" компанията изгражда производствено съоръжение с площ 315 000 кв. м в Китай. Инвестицията в проекта възлиза на над 100 млн. евро. Модулният дизайн и използването на дигитални технологии в завода ще осигурят висока степен на гъвкавост по отношение оползотворяване на пространството и същевременно редуциране на разходите през целия експлоатационен живот на съоръжението.

     
Източник: Schaeffler

Ключови думи: Schaeffler   Шефлер   Agenda 4 plus One   дигитализация   Industry 4.0  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...