Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЛД представи на българския пазар ротационни съединения от Deublin

19.04.2018   |   Бизнес
 

ЛД предлага на българския пазар ротационни съединения от Deublin, които могат надеждно да пренасят високи налягания (на места до 200 bar) и са с конструкция, осигуряваща минимално износване, съобщиха от компанията.

"Надеждността на ротационното съединение е от решаващо значение за производителността на вятърните и водни електроцентрали. За разлика от конвенционалните енергийни централи, при които натоварването и производителността могат сравнително бързо да се нагаждат едно към друго, при възобновяемите енергийни източници природните дадености са определящият фактор – скоростта на вятъра, както и падът и обемът на водата се променят в кратки времеви рамки", поясниха от ЛД.

Характерно и за двете технологии е това, че управлението често става посредством хидравлика. Тъй като между хидравличните маркучи и въртящите се машинни части трябва да има контактна точка - там се намират специални въртящи се съединения за хидравлично масло под високо налягане. С цел постигане на дълъг живот и възможно най-малка поддръжка, в повечето случаи това са хидростатични ротационни съединения, които провеждат флуида по един или повече канала, допълниха от компанията.

"Особено при водната енергия са необходими многоканални ротационни съединения, защото различните елементи се задействат и се нуждаят от различни налягания и дебит от хидравличната система. Важно е и това, ротационните съединения да могат надеждно да пренасят високи налягания и конструкцията им да осигурява минимална степен на износване, каквито се предлагат от Deublin", подчертаха от ЛД.

     
Източник: ЛД

Ключови думи: ЛД   LD   Deublin   ротационни съединения  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...