Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Проведе се първата работна среща на българската секция на EHEDG

23.04.2018   |   Събитията
 

На 13 април т. г. в Университета по хранителни технологии (УХТ) в Пловдив се проведе първата работна среща на българската регионална секция към Европейската асоциация за хигиенен инженеринг & дизайн (EHEDG).

С презентации в събитието се включиха инж. Петър Спасов, председател на българската секция и генерален директор на Индекс-6, и доц. Ненко Ненов, координатор на секцията и завеждащ катедра "Промишлена топлотехника" при УХТ-Пловдив. На срещата присъстваха още Радослав Вълчев, заместник-председател на регионалната секция и търговски директор на Донидо МИ, инж. Илия Келешев, председател на Браншовата камара по машиностроене, и представители на редица компании от хранително-вкусовия, машиностроителния и фармацевтичния сектор.

В рамките на събитието бяха представени основните цели на регионалните секции на EHEDG – насърчаването и подобряването на хигиената по време на целия производствен цикъл за преработка и опаковане на хранителни продукти, превод и осигуряване на достъп до изготвените от организацията документи, подпомагане на законодателните органи и групите по стандартизация в областта, както и създаването на мрежа от местни специалисти, които да участват в работните групи. Бяха обсъдени и някои от ключовите насоки, разработени от организацията, както и примери и добри практики в сферата на хигиенния дизайн.

     
Източник: TLL Media; снимка: EHEDG

Ключови думи: EHEDG   хигиенен дизайн   Индекс-6   Донидо МИ   УХТ  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...