Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Германска компания за 3D принтери търси дистрибутори - 27.06.2018

27.06.2018   |   Начало»Бизнес
 

Специализирана в машиностроенето германска фирма, разработила иновативен 3D принтер с електромагнитна система за смяна на екструзионните глави, търси бизнес партньори за сключване на споразумения за дистрибуция и търговско представителство.

Принтерът, базиран на FFF (fused filament fabrication) технология е още във фаза на прототип и предстои да бъде представен на пазара. Новоразработената система позволява извършването на напълно автоматична смяна на отделните печатащи глави по време на процеса на принтиране. По този начин се осигурява възможност за неограничено използване на множество печатащи глави като се избягва редуциране на допустимите размери на принтирания обект.

В допълнение, иновативната система предлага и голяма гъвкавост – от многоцветно принтиране до използване на комбинация от различни материали – при запазване на постоянно ниво на надеждност и минимално време за инсталация. От потенциалните партньори се очаква да осигурят услуги по разпространение на продуктите на германската компания, консултации и следпродажбена поддръжка.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Eneterprise Europe Network (EEN).
 

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   3D принтери  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...