Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens произведе един милион преобразувателя Sinamics V20

31.07.2018   |   Реализации
 

Един милион честотни преобразувателя Sinamics V20 на Siemens излязоха от производствената линия в завода на компанията в Нандзин, Китай. Събитието бе отпразнувано едновременно на три места чрез жива връзка. Компактният Sinamics V20 предлага на производителите на машини в цял свят просто и икономично решение за задвижващи приложения.

“Колегите ни от Нандзин произведоха първия преобразувател Sinamics V20 преди шест години през 2012 г. Стимул да добавим V20 към разширяващото се портфолио на подразделението Motion Control дойде от централата ни в Ерланген, Германия. Колегите ни от Конгълтън, Англия, пък приложиха своя опит от предишни продукти, за да проектират V20. По-нататък V20 бе разработен и произведен от Siemens Numerical Control Китай и оттогава започна триумфалния му успех на световните пазари”, обясниха от Siemens.

Въпреки че Sinamics V20 първоначално е насочен към китайския пазар, оптималното му съотношение цена-производителност го прави популярен избор и извън границите на Китай.

"Благодарение на нашата близост до клиентите успяхме да разработим продукт в рамките на много кратко време, който оптимално отговаря на нуждите от стандартното производство. Това бе успешно допълнено с високопрофесионалното продуктово представяне в този нов пазарен сегмент и целевата дистрибуция в различните региони - всичко съвпадна идеално", заяви Ахим Пелц, ръководител на бизнес сегмента General Motion Control Solutions.


 

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Сименс   Sinamics V20   преобразуватели   Motion Control  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Реализации

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...