Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI отчете рекордни резултати за първата половина на 2018 г.

01.08.2018   |   Бизнес
 

DMG MORI информира, че регистрира най-добрите финансови резултати на шестмесечна база в историята на компанията. Двуцифрен ръст е отбелязан при постъпилите поръчки, приходите от продажби, печалбите и свободния паричен поток през първата половина на т. г.

При постъпилите поръчки се наблюдава ръст от 14% до 1577,1 млн. евро (от 1384,2 млн. евро през 2017 г.). Приходите от продажби са се увеличили с 10% до 1215,1 млн. евро (1108,0 млн. евро през предходната година).

"DMG MORI продължава положителното си развитие – в технологично, структурно и културно отношение. Поддържаме ръста на печалбите и постоянно усъвършенстваме интегрираните си решения за автоматизация и дигитализация", коментира председателят на Изпълнителния борд на компанията Кристиан Тьонес.

През първата половина на т. г. разходите за научноизследователска дейност са на стойност 28,2 млн. евро (25,3 млн. евро през 2017 г.). В рамките на финансовата 2018 г. компанията ще направи общо 11 световни премиери, като до момента на международни изложения и на Дните на отворените врати в Пфронтен и Билефелд са представени 7 иновативни решения от петте стратегически области: автоматизация, дигитализация, адитивно производство, технологично превъзходство и сертифицирани от DMG MORI продукти.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   финансови резултати  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...