Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

EuroBLECH 2018 демонстрира дигиталната трансформация в листообработката

23.10.2018   |   Предстоящо
 

25-ото издание на международното изложение за технологии за листообработка EuroBLECH ще се проведе между 23 и 26 октомври т. г. в Хановер. В събитието ще се включат около 1550 компании от над 40 държави, като водещи по брой изложители са Германия, Италия, Турция, Китай, Холандия, Испания, Швейцария, Австрия и Щатите.

Посетителите на тазгодишното издание могат да очакват пълна гама интелигентни решения и иновативни машини за съвременната листообработка, които ще бъдат представени под формата на множество демонстрации на живо на фирмените щандове. Събитието ще протече под мотото "Влезте в дигиталната реалност", което отразява придобилите голямо значение за сектора концепции Industry 4.0 и Smart Factory.

"Най-голямото предизвикателство за листообработващата индустрия е създаването на интелигентна производствена среда, основаваща се на сигурен обмен на данни и свързване на машините и процесите. EuroBLECH 2018 предлага на посетителите възможността да намерят решения за това и да установят контакт с бизнес партньори, които да им помогнат с интегрирането на тези процеси, машини и системи в производствата им", коментира Евелин Уоруик, изложбен директор на EuroBLECH.

Изложението покрива 15 технологични сектора, обхващайки цялата верига на листообработка – листова ламарина, заготовки и готови продукти, манипулиране, разделяне, формоване, обработка на гъвкава листова ламарина, обработка на тръби, съединяване, заваряване, адитивно производство, повърхностна обработка, качествен контрол, инструменти, CAD/CAM/CIM системи, оборудване за заводи и складове и др.
 

     
Източник: Mack Brooks Exhibitions

Ключови думи: EuroBLECH   листообработка   Industry 4.0   Smart Factory  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...