Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Bosch Rexroth обнови ЦПУ системата MTX

Bosch Rexroth повиши изчислителната мощност на управляващия хардуер на ЦПУ системата MTX, което осигурява още по-съкратени цикли и по-добро качество на механичната обработка, съобщават от Бюро за Развитие Техника, основен търговски и сервизен партньор на Bosch Rexroth за България.

"С цикъл на интерполация от 250 µs, MTX на Rexroth задава стандартите в ЦПУ механичната обработка. Ядрата на процесора, предназначени за определена задача, изпълняват ЦПУ, PLC и комуникацията независимо едно от друго. Дори и при пълно натоварване от една задача, изчислителната способност на останалите ядра е налична без да се ограничава високоскоростната обработка и без да има негативни взаимодействия", подчертават от БР Техника.

Новият вграден XM42 контролер позволява ефективното автоматизиране на системи с изключително голям брой оси и работни позиции, опростявайки процеса на планиране и намалявайки разходите. Комуникацията в реално време между задвижванията и контролера се осъществява чрез Sercos шина. Бързата S20 I/O система съкращава времето за реакция и допълнително увеличава качеството на управление за обработка на данни, обясняват още от компанията.

Отворената ЦПУ система осигурява възможност за независимо удължаване на функционалностите на контролера чрез програмиране с помощта на технологията Open Core Interface. В допълнение, интегрираният OPC UA сървър прави MTX подходяща за бъдещи мрежови среди и обменя информация с други машини и системи от по-високо ниво.

Bosch Rexroth предлага варианти на MTX с прецизно определен мащаб по отношение на производителност и функции – от компактно решение за стандартни машини до мощни версии за сложни и много бързи машини. Всички версии и поколения на системата са базирани на една и съща софтуерна основа и използват Rexroth IndraWorks като главен инструмент за планиране на проекти и въвеждане в експлоатация. Това позволява на производителите да автоматизират цели фамилии машини спрямо изискванията на конкретното приложение, при това с минимум инженерни усилия, допълват от БР Техника.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Bosch Rexroth   ЦПУ системи   MTX  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Технологии
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...