Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

INTEC и Z 2019 представят тенденциите в металообработващата промишленост

05.02.2019   |   Предстоящо
 

От 5 до 8 февруари 2019 г. в Лайпциг, Германия ще се проведат едновременно международният панаир за поддоставчици на части, компоненти, модули и технологии Z 2019 - Subcontracting Fair и специализираният в производството на металообработващи машини и инструменти индустриален панаир INTEC. Двата панаира се провеждат веднъж на две години. На изложенията през 2017 г. се представиха над 1350 фирми, а посетителите бяха над 24 000.

"Специализираните панаири INTEC и Z през годините се развиха в задължителна среща за европейските браншове машиностроене, изграждане на съоръжения и производство на инструменти, както и за автомобилната промишленост, електрониката и електротехниката. С нарастващия брой изложители и посетители Z - Subcontracting Fair се наложи като едно от най-важните средища за сектора на поддоставчиците в Европа", подчертават организаторите от Leipziger Messe.

Изложителите на Z осигуряват представителна част от заготовки, части и компоненти, сложни композитни изкуствени влакна и мехатронни системи, както и технологии и услуги за разработването и производството на компоненти. В допълнение към панаира традиционно се организира международният кооперационен форум и билатерални срещи CONTACT: Бизнес срещи.

Фокусът на INTEC е върху металообработващи машини, инструменти, инструментална екипировка, както и устройства, модули, машинни елементи и лазерни системи за обработка на материали.

     
Източник: Leipziger Messe

Ключови думи: Leipziger Messe   INTEC   Z  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...