Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Bosch Rexroth представи интелигентен онлайн конфигуратор за СВД задвижвания

21.11.2018   |   Технологии
 

Bosch Rexroth представи онлайн инструмент за задвижвания с винтова двойка, който е интуитивен, многофункционален и интелигентен, като намалява времето, необходимо за конфигуриране, до 75%, съобщават от Бюро за Развитие Техника, основен търговски и сервизен партньор на Bosch Rexroth за България.

"Инструментът ускорява избора и конфигурацията на СВД задвижвания и задвижвания с винтова двойка с планетна предавка. Помощният комплект се използва за намаляване на високата вариация на винтовите устройства. Всеки път, когато се взема решение, в реално време се следи дали индивидуалната конфигурация може да бъде произведена", обясняват от БР Техника.

"Bosch Rexroth налага темпото при дигитализирането на линейните технологии и допълнително разширява своята гама от цифрови помощници и конфигуратори. Програмата за оразмеряване Linear Motion Designer 3.0 (LMD) опростява самостоятелното проектиране на задвижвания с винтова двойка. Потребителите въвеждат оперативни данни като динамика, маса и сила и могат да сравняват различни варианти мигновено. Инструментът също така отчита допълнителни параметри като топлинния баланс на задвижванията с винтова планетна предавка и показва необходимите времена за пауза. Автоматичният фактор на приспадане осигурява допълнителна сигурност при приложения с кратък ход", подчертават от компанията.

След като оразмеряването в LMD приключи, потребителите могат да преминат към последната версия на онлайн конфигуратора, който покрива повече от 90% от всички възможни варианти на СВД задвижвания и задвижвания с планетна предавка от производителя. Интуитивният конфигуратор се контролира чрез изображения и потребителите могат да виждат възможните опции по всяко време.

При възникване на несъответствия потребителите могат да коригират селекцията незабавно. Инженерите проектанти могат да избират обработка на краищата на винтовете между стандартните каталожни варианти и индивидуалните решения. След завършване на конфигурацията потребителите могат да изтеглят 2D и 3D данни за импортиране в своя проект.

Онлайн конфигураторът поддържа седем езика и е достъпен тук.

     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Bosch Rexroth   СВД задвижвания   конфигуратор  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...