Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Богата конферентна програма с практическа насоченост на Intec и Z 2019

12.12.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Когато изложбеният център в Лайпциг отвори вратите си за Intec и Z 2019 между 5 и 8 февруари, посетителите могат да очакват не само водещи производители на металообработващи машини и инструменти и поддоставчици на части, компоненти, модули и технологии, но и богата практически ориентирана конферентна програма, съобщават организаторите.

Обновената специална изложба и съпътстващият я форум "Additive + Hybrid – Нови производствени технологии в действие" ще илюстрират как границите на конвенционалните практики могат да бъдат преодоляни чрез съчетаване на класически производствени процеси с иновативни технологии. Друг акцент ще бъде новата изложба "Сензорната технология – по пътя към интелигентния продукт. Решения, потенциал и тенденции", която ще се фокусира върху ползите и предизвикателствата при използването на сензори в съвременната индустриална среда.

На 7 февруари Leipziger Messe и Автомобилен клъстер Ostdeutschland организират специализиран форум, посветен на предизвикателствата и възможностите за произодителите и доставчиците по отношение на новите задвижващи системи за автомобили. За шести път ще се проведе конгресът "Ресурсно ефективно производство", който ще покаже как новите разработки в областта на дигитализацията допринасят за пестенето на ресурси и повишават ефективността на производството.

Предвидени са и няколко форума в изложбените зали – на 6 февруари в зала 2 Институтът Фраунхофер по материали и лъчеви технологии и Paul Horn ще представят иновациите и новите си разработки в областта на повърхностната обработка на инструменти. През всички изложбени дни в зала 4 посетителите ще могат да видят на живо демонстрации на lean производствени процеси. На 8 февруари пък ще се състои "Ден на специалиста – млади професионалисти се срещат с индустрията", който ще включва лекционна програма и платформа за предлагане на работни позиции за студенти от инженерни специалности.

     
Източник: Leipziger Messe

Ключови думи: Leipziger Messe   INTEC   Z   металообработващи машини  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...