Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Богата конферентна програма с практическа насоченост на Intec и Z 2019

12.12.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Когато изложбеният център в Лайпциг отвори вратите си за Intec и Z 2019 между 5 и 8 февруари, посетителите могат да очакват не само водещи производители на металообработващи машини и инструменти и поддоставчици на части, компоненти, модули и технологии, но и богата практически ориентирана конферентна програма, съобщават организаторите.

Обновената специална изложба и съпътстващият я форум "Additive + Hybrid – Нови производствени технологии в действие" ще илюстрират как границите на конвенционалните практики могат да бъдат преодоляни чрез съчетаване на класически производствени процеси с иновативни технологии. Друг акцент ще бъде новата изложба "Сензорната технология – по пътя към интелигентния продукт. Решения, потенциал и тенденции", която ще се фокусира върху ползите и предизвикателствата при използването на сензори в съвременната индустриална среда.

На 7 февруари Leipziger Messe и Автомобилен клъстер Ostdeutschland организират специализиран форум, посветен на предизвикателствата и възможностите за произодителите и доставчиците по отношение на новите задвижващи системи за автомобили. За шести път ще се проведе конгресът "Ресурсно ефективно производство", който ще покаже как новите разработки в областта на дигитализацията допринасят за пестенето на ресурси и повишават ефективността на производството.

Предвидени са и няколко форума в изложбените зали – на 6 февруари в зала 2 Институтът Фраунхофер по материали и лъчеви технологии и Paul Horn ще представят иновациите и новите си разработки в областта на повърхностната обработка на инструменти. През всички изложбени дни в зала 4 посетителите ще могат да видят на живо демонстрации на lean производствени процеси. На 8 февруари пък ще се състои "Ден на специалиста – млади професионалисти се срещат с индустрията", който ще включва лекционна програма и платформа за предлагане на работни позиции за студенти от инженерни специалности.

     
Източник: Leipziger Messe

Ключови думи: Leipziger Messe   INTEC   Z   металообработващи машини  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...