Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SolidWorks публикува нова глава от поредицата е-книги за валидиране на проекти

04.02.2019   |   Бизнес
 

SolidWorks публикува следваща глава от поредицата е-книги, предоставяща информация на потребителите за това как да спестят време и пари чрез откриване на проблемите в по-ранна фаза, съобщават от Рапид Прогрес, партньор на Dassault Systèmes SolidWorks за България.

"Истински добрият проект е иновативен, отговаря на нуждите на клиентите и може да бъде произведен. Тази последна стъпка често се пренебрегва от много дизайнерски екипи. Изтеглете следващата глава от серията електронни книги за интегрирани решения за проектиране и производство, за да научите как решенията на SolidWorks гарантират, че вашият производствен екип разполага с всичко необходимо, за да произвежда вашите проекти правилно всеки път", поясняват от Рапид Прогрес.

В Глава 3 са разгледани откриването на проблеми и идентифицирането на скрити причини за повишени разходи, елиминиране на налучкването при формообразуващи пластмасови матрици, вземането на по-добри дизайнерски решения, които намаляват производствените разходи, избягването на проблеми при сглобяването, които водят до преработка, и подобряването на качеството чрез налагане на стандарти.

     
Източник: Рапид Прогрес

Ключови думи: Рапид Прогрес   Rapid Progress   SolidWorks   Dassault Systèmes  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...