Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

16-и Международен конгрес "Машини, технологии, материали – иновации за индустрията" - 06.03.2019

06.03.2019   |   Начало»Събитията
 

Между 13 и 16 март т. г. в Боровец ще се проведе Шестнадесетият международен конгрес "Машини, технологии, материали – иновации за индустрията". Събитието се организира ежегодно от Научно-техническия съюз по машиностроене.

Към програмата на конгреса са интегрирани и седем обособени научно-технически прояви, които преди се провеждаха самостоятелно – "Техника на задвижванията", "Ергономия и промишлен дизайн", "Индустриална информатика & Математическо моделиране", "Знание. Креативност. Иновации", "Индустриален мениджмънт", "Наноматериали" и "Бултриб".

Сред основните тематични направления са проектиране и конструиране на машини, бързо прототипиране, металолеене, пластична деформация, заваряване, спояване и залепване, механична обработка, автоматизация, обработване на повърхнини, енергопестяващи технологии, метални, неметални, инструментални, конструкционни и спомагателни материали.

В рамките на конгреса представители на академичната общност и индустрията ще представят резултатите от своите изследвания. Програмата включва и фирмени презентации на производители и доставчици на машини, апаратура, технологии, материали и услуги.

     
Източник: НТСМ; снимка: Dreamstime

Ключови думи: НТСМ   машини   материали  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесПредстоящоВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...