Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

MachTech&InnoTech Expo 2019 с акцент върху роботизацията

20.03.2019   |   Събитията
 

Коботи, роботизирани ръце, системи за шприцване и електродъгово заваряване, софтуер, 3D печат и специално проектирани предпазни оградни съоръжения ще могат да видят посетителите на 11-ото издание на международното изложение MachTech&InnoTech, което ще се проведе от 15 до 18 април т. г. в София.

"Изпълняват прецизни операции, вдигат над себе си масивни предмети и дори цели автомобили. Това са роботизираните механични ръце, които ще бъдат представени от участницитe в MachTech & InnoTech, приложими в тежките производства и автомобилния бранш. Автоматизацията на промишлени процеси чрез интегриране на индустриални роботи е от решаващо значение в XXI век", коментират организаторите от ИЕЦ..

Сред акцентите ще са многофункционалният робот Yaskawa MOTOMAN GP8, представен от Aramet Robotics, коботи на KUKA, с които посетителите ще могат да се запознаят на щанда на BG Robots, интегрирано решение за роботизирано електродъгово заваряване и роботи SCARA с многобройни интелигентни функции от FANUC, коботи Hanwha Cobot HCR–5. На изложението ще бъде представени и екструдер за заваряване и 3D печат ROBOT на Херц България,стругът с роботизирана палетна станция Т250 РАИС.

Във фокуса ще бъде и темата за безопасността при роботизацията. Представени на MachTech & InnoTech Expo ще бъдат предпазните огради Axelent, предпазна система със заоблени ъгли X-Guard Contour от Aramet Robotics, както ипредпазни съоръжения в три категории – "Basic", "Strong" и "Heavy", от Стратонс.
 

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech Expo   роботи   коботи   роботизация  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...