Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ВМЗ-Сопот обяви тазгодишната си стажантска програма

22.05.2019   |   Кариери
 

ВМЗ-Сопот стартира стажантската си програма за 2019 г., която е предназначена за студенти, учещи в бакалавърска или магистърска степен, трети или четвърти курс, или наскоро дипломирани в ТУ, област  "Машиностроене" – електро и машинно инженерство, автоматизация и информационни технологии, машиностроене и уредостроене и ХТУ, област "Химия" – специалности Електрохимични технологии и защита от корозия, Технология на каучука и пластмасите.

По програмата могат да кандидатстват и ученици в 11-и или 12-и клас от професионални гимназии, с професии от областта на машиностроенето. Дружеството предоставя възможност за провеждане на стажове и на студенти от първи и втори курс и ученици от девети и десети клас, които ще бъдат съобразени със знанията и уменията им, и в съответствие с действащата нормативна уредба.

Стажантските позиции са за резбошлайфист, копиршлайфист, настройчик на ММ с ЦПУ, шлайфист на универсална машина, електроинженер, електромонтьор монтьор на машини и оборудване, на компресори, на парни и водогрейни котли, паро- и водопроводни инсталации, технолог, конструктор, електрончик и др. Срокът за кандидатстване по програмата е 15 юни т. г.

Повече информация може да намерите тук.

     
Източник: ВМЗ-Сопот

Ключови думи: ВМЗ-Сопот   стажантска програма  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...