Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

EMO Hannover 2019 Preview предоставя поглед към предстоящото изложение

03.07.2019   |   Събитията
 

Повече от 80 журналисти от над 30 страни, сред които и представител на водещото българско издателство за професионална техническа периодика TLL Media, гостуват на EMO Hannover 2019 Preview на 3 и 4 юли т. г. Там те имат възможност да се срещнат с 38 изложители от девет страни, главно от машиностроителния и металообработващия сектор.

"Окуражени сме от високото ниво на интерес, демонстриран още по време на подготовката за ЕМО, и очакваме разнообразна програма, в която изложителите ще предоставят кратък преглед на своите технологични иновации и нови разработки, които посетителите могат да да видят на EMO Hannover от 16 до 21 септември", отбеляза д-р Вилфрид Шефер, изпълнителен директор на организаторите от Германската машиностроителна асоциация (VDW). За първи път събитието се излъчва на живо онлайн.

EMO Hannover 2019 Preview има същата тема като тазгодишното издание на изложението - "Интелигентни технологии за производство на бъдещето!", и подчертава значението на ЕМО като водещ световен панаир в областта на металообработката и информационна платформа за представяне на бъдещето на производствените технологии. По време на откриването д-р Анселм Блок от Германския научно-изследователски център за изкуствен интелект (DFKI) ще държи реч на тема "Индустрия 4.0: Препятствия и възможности в реалното производство". Експерти от различни компании ще илюстрират възгледите си за бъдещето на индустрията чрез 120-секундни доклади за своите предложения в областта на цифровизацията и производствените мрежи.

     
Източник: VDW

Ключови думи: VDW   EMO Hannover   EMO   металорежещи машини   металообработка  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...