Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

РАИС представя премиерно новата си производствена линия на EMO Hannover 2019

18.09.2019   |   Събитията
 

В рамките на стартиралото на 16 септември т. г. водещо изложение за сектора на металообработката EMO Hannover РАИС представя три машини от новата си производствена линия Advance Line. Посетителите на щанд C09 в зала 27 могат да видят двушпинделен струг, вертикален център и петосна машина от новата гама.

"Прецизният двушпинделен CNC струг RAIS T250MY-2S Advance Line се отличава с висока продуктивна мощност, устойчивост и скорост при всички стругови обработки, изпълнявани върху различни материали. Оборудван e с Y ос и с револверна глава BMT45. Системата е Fanuc OiF Plus и притежава опцията "Servo Learning Oscilation", която позволява да се контролира счупването на стружката. Това осигурява по-високо качество на обработваната повърхност и по-дълъг живот на инструмента. Вертикалният обработващ център М450 Advance Line е изключително надеждна 3-осна машина със системата Siemens 840d, включваща функциите "ShopMill" и "Simulation", което прави програмирането на магазина много бързо и лесно без G-код", обясняват от РАИС.

На М450 Advance Line се правят демонстрации със симулатор, който е създаден от архив на М450. Идеята е клиентите да се запознаят с вариант на създаване на детайл програма извън машината. Ползите са, че машината може да работи даденото изделие, а операторът да подготвя програмата за следващия детайл на компютър и само да го зареди на нея, подчертават специалистите от РАИС.

Третата машина от новата серия Advance Line е 5-осен обработващ център VMC400, оборудван с панел Fanuc iH и 31iB-5. В него са вградени най-новите технологии, гарантиращи високо качество и точност на обработваните повърхности. Притежава “High Speed Smooth TCP“, „Al Control II” и др., допълват от компанията.

Освен трите машини, интереса на посетителите на щанда на РАИС привличат и демонстрации на продукти на партньори - на Elbo Controli Nikken и техния tool presetter, който е с възможност за автоматично мерене на фрезови инструменти и е свързан в мрежа с VMC400 и М450.

     
Източник: РАИС

Ключови думи: РАИС   RAIS.EMO Hannover   Advance Line   металорежещи машини   металообработка  

Hurco
SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...