Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

170 000 специалисти са посетили EMO Hannover 2019 - 25.09.2019

25.09.2019   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Между 16 и 21 септември т. г. близо 170 000 специалисти от 150 страни са посетили изложението за метлообработващата индустрия EMO Hannover 2019.

"Тазгодишното издание на EMO Hannover надгради рекордната за нас 2017 г. В контекста на занижени икономически очаквания през последните няколко месеца, малкият спад в посещаемостта може да бъде приет за успех. Особено щастливи сме от увеличаващия се ръст по отношение на чуждестранните посетители", коментира главният секретар на EMO Hannover 2019 Карл Мартин Велкер.

Процентът на посетители, заемащи ръководни длъжности, запазва стойността си от 2017 г. – 58%. 25% от посетителите са направили поръчка по време на изложението или планират да го направят в близко бъдеще, показва статистиката от събитието. Като особено впечатляващ организаторите определят ръста от 20% при посетителите от чужбина – силно представени са Китай, Япония, Тайван, Италия, Полша, Швеция, Русия и Турция.

"Противно на всички очаквания, приключваме EMO Hannover 2019 с положителна оценка. Изложението е атрактивно за целия международен сектор на производствените технологии и потвърди, че на пазара все още има търсене за капиталови инвестиции. Въпреки политическите смущения, този панаир показа, че индустрията активно се ангажира с предизвикателствата на бъдещето и е решена да допринесе за преодоляването им", допълва Карл Мартин Велкер.

Следващото издание на EMO ще се проведе в Милано от 4 до 9 октомври 2021 г.

     
Източник: VDW

Ключови думи: VDW   EMO Hannover   EMO   металорежещи машини   металообработка  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...