Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Експерти от България, Италия, Холандия и Сърбия се включват в БЕЗ аварии

Двудневният форум БЕЗ аварии, който ще се проведе във формат "конференция-изложбена зона" на 14 и 15 ноември т. г. в Гранд Хотел Пловдив, ще разкрие кои са неизползваните възможности за повишаване на сигурността в производството, избягване на излишни разходи, защита на хората и околната среда. Събитието вече предизвиква интерес от страна на индустрията, която търси своето място за обмяна на опит и запознаване с нови решения, създаване на полезни контакти, информират организаторите от Виа Експо.

Те разкриват и част от имената на участниците: Дрегер Сейфти България, ИКО-ЕЛ-Константин Стоянов, Ита Инженеринг, Делта Инструмент, Роберт Бош, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България, Trokut Test Group (Сърбия), Скортел, ИТА инженеринг, Глобал-Тест и др.

Те ще представят редица новости, чието прилагане в практиката води до по-надеждно и ефективно производство: газдетектори за персонална защита от токсични и опасни газове; индустриални видео системи за сигурност и дигитални IoT решения за предотвратяване и намаляване на риска от аварии и пожари; оборудване за аварийно и непрекъсваемо енергийно захранване, аларми за сигнализация; смарт уреди за aнaлиз нa миĸpoĸлимaтa, които намаляват риска от нaличиe нa нeздpaвocлoвнa paбoтнa cpeдa ĸaтo ce пoдoбpи paбoтocпocoбнocттa нa cлyжитeлитe и др.

Особено внимание ще бъде отделено на темата за правилна поддръжка на сгради и съоръжения в условия на променливи климатични условия и агресивни газови среди. Специалисти ще запознаят участниците с модерни системи за възстановяване на стоманобетонни конструкции, които се базират на цимент-полимерни и полимерни композити, както и на композити на база карбонови фибри. С тях може да се постигне възстановяване на проектната носимоспособност и надеждност, повишаване на дълготрайността. Ще бъдат демонстрирани възможностите на автоматизирани системи за наблюдение на деформации в строителни конструкции и съоръжения чрез използване на безжични технологии за събиране и пренос на данни.

Конферентната програма ще обхване и актуални въпроси за източници на финансиране; инфрачервена термография - прецизен диагностичен инструмент; изграждане, реконструкция и поддръжка на газови инсталации и топлоенергийни системи.

"Вярваме, че международният форум БЕЗ аварии ще помогне на специалистите по поддръжка в техния избор на подходяща технология и оборудване, които могат да повишат тяхната производствена безопасност и ефективност. Ако работите в областите машиностроене, металургия, енергетика, петролна и химическа индустрия, електроника, ОВК, ВиК и други производствени сектори, станете част от форума", приканват от Виа Експо.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   БЕЗ аварии  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...