Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Л-Клас проведе ежегодния си семинар за потребители на Technoclass

06.11.2019   |   Събитията
 

Обучителният семинар за потребителите на система Technoclass, който фирма Л-Клас организира ежегодно, се състоя на 17 и 18 октомври т. г. в Пловдив. Събитието бе на тема "Учебен цех за управление на производството", а в него взеха участие ръководители на предприятия и производствени отдели, директори по производство и др.

Управителят на компанията Йосиф Леви представи реализираните през последната година нови функционални възможности на системата Technoclass, както и функционалността за автоматизиран отчет на труда в конвейерното производство.

В рамките на семинара бяха презентирани решения за автоматизирано управление на цех за горещо поцинковане на метални изделия и автоматизирано управление на комуникацията между операторите на машини и обслужващите подразделения, а също и възможностите на системата за управление на производството с подизпълнители и контролируем подизпълнител.

Гостите имаха възможност да се запознаят и с иновативно решение за регистрация изпълнението на операциите чрез използване на RFID карти и използването им за отчитането на труда на операторите. Програмата на форума продължи с дискусионен блок, в който присъстващите представители на предприятията представиха проекти за автоматизация на управлението с Technoclass в собствените си производства.

     
Източник: Л-Клас

Ключови думи: Л-Клас   Technoclass   Техноклас  

Област: Събития  

Hurco
SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...