Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

DMG MORI обяви положителни финансови резултати за 2019 г.

06.11.2019   |   Бизнес
 

DMG MORI обяви, че приходите от продажби на компанията през първите девет месеца на настоящата година са нараснали с 2% в сравнение със същия период през 2018 г., достигайки приблизително 1,9 млн евро.

Същевременно общото количество поръчки за периода се запазва стабилно спрямо миналата година, като приходите в този сегмент са надминали 2 млн. евро до края на месец септември т. г. Така фирмената печалба преди лихви и данъци за периода е в размер на 154,4 млн. евро, което представлява ръст с 8% в сравнение със същия период предходната година. Свободният паричен поток, който компанията регистрира в рамките на първите три тримесечия на 2019 г., се равнява на 115 млн. евро.

"На EMO Hannover тази година представихме цяла плеяда от иновации на обща изложбена площ от 10 хил. кв. м. Демонстрирахме цели 29 решения за автоматизация и 30 дигитални продукта. Новата безпилотна транспортна система PH-AGV провокира голям интерес сред посетителите. Сред акцентите в участието ни бяха новият клиентски портал "my DMG MORI", мобилно приложение за дигитално производство от най-новия ни партньор TULIP, както и базиран на изкуствен интелект софтуер от сътрудниците ни up2parts", коментираха от компанията.

"Доволни сме от моментното си ниво на развитие. На EMO постигнахме абсолютен успех. По-важна от пазарната е технологичната промяна. Ето защо в тези динамични времена се ориентираме към бъдещето и продължаваме да се стремим към прогрес, особено в сферите на автоматизацията, дигитализацията и адитивното производство", допълни председателят на Изпълнителния съвет на DMG MORI Aktiengesellschaft Кристиян Тьонес.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   Полимета С   Polymeta C   EMO Hannover  

Област: Бизнес  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...