Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI обяви положителни финансови резултати за 2019 г.

06.11.2019   |   Бизнес
 

DMG MORI обяви, че приходите от продажби на компанията през първите девет месеца на настоящата година са нараснали с 2% в сравнение със същия период през 2018 г., достигайки приблизително 1,9 млн евро.

Същевременно общото количество поръчки за периода се запазва стабилно спрямо миналата година, като приходите в този сегмент са надминали 2 млн. евро до края на месец септември т. г. Така фирмената печалба преди лихви и данъци за периода е в размер на 154,4 млн. евро, което представлява ръст с 8% в сравнение със същия период предходната година. Свободният паричен поток, който компанията регистрира в рамките на първите три тримесечия на 2019 г., се равнява на 115 млн. евро.

"На EMO Hannover тази година представихме цяла плеяда от иновации на обща изложбена площ от 10 хил. кв. м. Демонстрирахме цели 29 решения за автоматизация и 30 дигитални продукта. Новата безпилотна транспортна система PH-AGV провокира голям интерес сред посетителите. Сред акцентите в участието ни бяха новият клиентски портал "my DMG MORI", мобилно приложение за дигитално производство от най-новия ни партньор TULIP, както и базиран на изкуствен интелект софтуер от сътрудниците ни up2parts", коментираха от компанията.

"Доволни сме от моментното си ниво на развитие. На EMO постигнахме абсолютен успех. По-важна от пазарната е технологичната промяна. Ето защо в тези динамични времена се ориентираме към бъдещето и продължаваме да се стремим към прогрес, особено в сферите на автоматизацията, дигитализацията и адитивното производство", допълни председателят на Изпълнителния съвет на DMG MORI Aktiengesellschaft Кристиян Тьонес.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   Полимета С   Polymeta C   EMO Hannover  

Област: Бизнес  

SpaceCAD
Интер Експо Център

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

Интер Експо Център
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...