Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI обяви положителни финансови резултати за 2019 г.

06.11.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

DMG MORI обяви, че приходите от продажби на компанията през първите девет месеца на настоящата година са нараснали с 2% в сравнение със същия период през 2018 г., достигайки приблизително 1,9 млн евро.

Същевременно общото количество поръчки за периода се запазва стабилно спрямо миналата година, като приходите в този сегмент са надминали 2 млн. евро до края на месец септември т. г. Така фирмената печалба преди лихви и данъци за периода е в размер на 154,4 млн. евро, което представлява ръст с 8% в сравнение със същия период предходната година. Свободният паричен поток, който компанията регистрира в рамките на първите три тримесечия на 2019 г., се равнява на 115 млн. евро.

"На EMO Hannover тази година представихме цяла плеяда от иновации на обща изложбена площ от 10 хил. кв. м. Демонстрирахме цели 29 решения за автоматизация и 30 дигитални продукта. Новата безпилотна транспортна система PH-AGV провокира голям интерес сред посетителите. Сред акцентите в участието ни бяха новият клиентски портал "my DMG MORI", мобилно приложение за дигитално производство от най-новия ни партньор TULIP, както и базиран на изкуствен интелект софтуер от сътрудниците ни up2parts", коментираха от компанията.

"Доволни сме от моментното си ниво на развитие. На EMO постигнахме абсолютен успех. По-важна от пазарната е технологичната промяна. Ето защо в тези динамични времена се ориентираме към бъдещето и продължаваме да се стремим към прогрес, особено в сферите на автоматизацията, дигитализацията и адитивното производство", допълни председателят на Изпълнителния съвет на DMG MORI Aktiengesellschaft Кристиян Тьонес.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   Полимета С   Polymeta C   EMO Hannover  

Област: Бизнес  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...