Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Машиностроителният факултет на ТУ-София стартира сътрудничество с Респонса Превент

20.11.2019   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Деканът на Машиностроителния факултет на Технически Университет-София проф. д-р инж. Милка Вичева и управителят на консултанта по здраве и безопасност Респонса Превент Нейко Нейков сключиха споразумение за сътрудничество.

Партньорството ще се изразява в разработване на общи проекти, насочени към привличане и мотивиране на млади хора от професионалните средни училища, чиято амбиция е да надградят обучението си в специалности като "Машиностроене", "Мехатроника", "Инженерен дизайн" и "Инженерна логистика". Споразумението предвижда също провеждането на научни и приложни изследвания от взаимен интерес, организиране на конференции, симпозиуми, семинари, изложби и конкурси за студенти, млади учени и учещи от средните училища, обмен на информация и подготовка на общи становища по проекти на закони и нормативни актове

"Респонса Превент е първата в сферата си компания, поканена за такова специализирано и едновременно мащабно партньорство с Машиностроителния факултет на ТУ. Ще оказваме съдействие в разширяването на диапазона от теми за разработване на курсови и дипломни работи. За нас ще бъде привилегия да допринесем и с оборудване на лабораториите във факултета с цел да се подобри прецизността и качеството на научните изследвания, с които съответните екипи да се гордеят", отбеляза Нейко Нейков.

Компанията се ангажира да провежда и практически обучения и стажове за студентите от факултета по предварително съгласувани графици и програми с цел постигане на съответствие между приложимостта на наученото и актуалните изисквания на пазара на труда.
 

     
Източник: Респонса Превент

Ключови думи: Респонса Превент   ТУ-София   Машиностроителен факултет  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...