Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

17% ръст при изложителите на EUROGUSS 2020

11.12.2019   |   Събитията
 

От 14 до 16 януари 2020 г. изложбеният център в Нюрнберг отново ще събере водещи представители на сектора за леене под налягане за форума EUROGUSS. Изложението за пореден път ще предложи много – близо 700 изложители в 4 зали, конференция с висококачествена лекционна програма, павилион за адитивно производство, както и премиерата на приза за млади изследователи EUROGUSS Talent Award, съобщават организаторите от NuernbergMesse.

"Подготовката за EUROGUSS 2020 протича отлично. Всички 4 зали са напълно резервирани, като отчитаме ръст от 17%, което потвърждава, че сме на прав път със стратегията си за изложението. Отново ще бъдат представени всички значими леярни и техните доставчици. Това е положителен знак, особено предвид състоянието на икономиката, най-вече в автомобилостроенето и доставчиците за сектора, сред които са и леярните. За нас това е доказателство, че EUROGUSS се възприема като основното място за среща на индустрията за леене под налягане", коментира Кристофър Бос, директор и международен продуктов мениджър на EUROGUSS.

След Германия, най-голям дял са участниците от Италия, следвани от Турция, Испания, Австрия и Швейцария. Около 39% от изложителите са предприятия за леене под налягане. На изложението ще бъдат представени машини, периферни устройства, пещи, леярски форми, метали, сплави, разделителни агенти и др. Посетителите ще могат да се запознаят и с продукти и услуги за последваща обработка на отливки, осигуряване на качество, технологии за управление и задвижване, бързо прототипиране и софтуер.

     
Източник: NuernbergMesse

Ключови думи: NuernbergMesse   EUROGUSS   леене под налягане  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...