Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хайкад Инфотех стартира своята Дигитална академия

25.03.2020   |   Бизнес
 

Хайкад Инфотех, официален партньор на Dassault Systemes за България, стартира своята Дигитална академия, като първите мероприятия ще бъдат под формата на безплатни онлайн семинари, съобщават от компанията. Началото ще бъде поставено на 26 март т. г. от 13:00 часа с уебинар на тема "3D с CATIA – владееш ли езика на успешните конструктори?".

"Дигиталната академия е насочена както към студенти и млади инженери, тепърва навлизащи в света на 3D моделирането и конструирането, така и към експерти с опит в CATIA или други конкурентни CAD/CAM решения. В тази връзка са предвидени и общи, уводни теми, и по-задълбочени такива, като те ще са обвързани главно с продуктите на Dassault Systemes. В програмата ще бъдат включени и теми от по-общ бизнес характер, като например семинар, посветен на бизнес платформата 3DExperience, която обхваща всички процеси в предприятието – от маркетинг и продажби през инженеринговите процеси, дизайн, конструкции, симулации до проджект мениджмънт и управление на човешките ресурси", обясняват от Хайкад Инфотех.

Лектори ще бъдат консултанти на компанията, външни консултанти експерти в CATIA, гост-лектори, включително от чужбина и от Dassault Systemes, както и клиенти, ползващи CATIA. Към Дигиталната академия Хайкад Инфотех ще започне да предлага и онлайн обучения за работа с CATIA с издаване на сертификати, които са признати на световно ниво. Програмата ще включва курсове както за хора, които никога не са използвали продукта и дори нямат никакъв практически опит в 3D дизайна, така и за напреднали конструктори с по-задълбочено изучаване на CATIA. Компанията ще публикува предстоящите събития на страницата си, както и в профилите си във Facebook и LinkedIn.

     
Източник: Хайкад Инфотех

Ключови думи: Хайкад Инфотех   Haycad Infotech   Dassault Systemes   CATIA   CAD/CAM  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...