Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

KraussMaffei преоборудва машина Netstal ELION за производството на консумативи за PCR тестове

В рамките само на 10 дни KraussMaffei HighPerformance успя да преоборудва използвана стандартна версия Netstal ELION 1750 в машина за чисти помещения ISO 7 и да я достави на производителя на консумативи за PCR тестове Weidmann Medical Technology, съобщават от Дилтех, представител на KraussMaffei за България.

С нарастващото търсене на тестови комплекти за COVID-19, на швейцарския клиент Weidmann Medical Technology бързо става ясно, че съществуващите мощности за производство на необходимите еднократни материали скоро ще бъдат напълно изчерпани. Компанията тества използвана машина Netstal ELION 1750-530, за да определи дали е подходяща за непрекъснат работен режим в краткосрочен план. Тестът е успешен, но машината е стандартен модел, което я прави неподходяща за използване в чисти помещения.

"Проблемът се разрешава като KraussMaffei HighPerformance подлага машината на 12-часово изпитване в завода си в Нетстал, след което я модифицира в рамките на само 10 дни, за да се осигури съответствие с изисквания клас на чисти помещения ISO 7. Сред промените са преобразуване на предпазния капак, контура на охлаждащата вода и електрическото табло, нанасяне на покритие, подходящо за чисти помещения, и адаптиране на пластифициращия възел", обясняват от Дилтех.

От компанията допълват, че преоборудваната машина е точно копие на използваната от Weidmann Medical Technology система, което гарантира по-бърз процес на сертификация, както и възможност персоналът веднага да започне работа с новото оборудванe, без да е необходимо допълнително обучение.

     
Източник: Дилтех

Ключови думи: Дилтех   Diltech   KraussMaffei   Netstal ELION   шприцмашини  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...