Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

FANUC обяви специална промоция за периода на пандемията от COVID-19

13.05.2020   |   Бизнес
 

FANUC стартира специална промоция във връзка с пандемията от COVID-19, съобщават от компанията. Предложението включва удължен до 30 септември 2020 г. период за безплатно тестване на интелигентния софтуерен симулатор CNC Guide и на софтуера за офлайн 3D симулация на роботи ROBOGUIDE. Необходимо е да се направи регистрация на сайта на ФАНУК България в портала MyFANUC, след което софтуерът може да се изтегли. В допълнение, FANUC предлага и специална отстъпка при закупуване на лиценз за двата софтуерни продукта след изтичане на пробния период, като това е валидно за потребители, регистрирали се до 30 юни 2020 г.

"Уважението и пълната отдаденост към нашите клиенти са в основата на философията на FANUC. В изпълнените с предизвикателства времена, през каквито преминава светът в момента, нашата мисия е да подкрепим компаниите така, че да им осигурим възможност за по-висока ефективност и повишена производителност. Именно това е целта на специалната ни промоция за CNC Guide и ROBOGUIDE", споделят от FANUC.

CNC Guide симулира средата, в която операторите програмират, и включва FANUC MANUAL GUIDE i. Може да се използва на стандартен персонален компютър, без необходимост от допълнителен хардуер. ROBOGUIDE симулира движенията на робота и командите на приложението, което значително намалява необходимото време за създаване на нови настройки за движение, допълват от компанията. За гарантиране на минимално въздействие върху производството клетките могат да се проектират, тестват и променят изцяло офлайн. Безплатните пробни версии на CNC Guide и ROBOGUIDE включват пълната функционалност на двата софтуерни продукта.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   ROBOGUIDE   CNC Guide  

Hurco
SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...