Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Уебинарът "Трансформацията на производството по време на коронавирус" ще се проведе на 21 май

20.05.2020   |   Предстоящо
 

Уебинарът "Трансформацията на производството по време на коронавирус пандемията" ще се проведе на 21 и 29 май т. г. от 10 до 11 ч., съобщиха организаторите от Тайванския съвет за развитие на външната търговия (TAITRA). Онлайн събитието ще се проведе в 2 сесии. Мероприятията са подходящи за производители на части за автомобилостроенето, на инструменти, на части за авио индустрията, R&D инженерите, представители на индустриалните асоциации, дистрибутори на машини и оборудване.

Програмата на първата сесия от събитието предвижда участие на множество компании от тайванската индустрия. Първият панел ще бъде "Смарт производството" и ще бъде представен от Ранди Тсаи от YCM. Сред останалите теми са "Щамповото производство в поствирусния период", "Високопрецизни шлифовъчни машини" и др. По време на събитието ще бъде обсъдено и това как предприемачите реагират на пандемията.

Втората сесия, която ще се проведе на 29 май, проследява аналогични теми, но през очите на други фирмени ръководители и представители. Сред панелите са "CNC стругове", "Mechalogix - CPC Conect", "Интелиентни производствени решения" и др. В рамките на сесията ще вземат участие компании с дългогодишен опит в машиностроенето, ще бъдат представени и производствени технологии с изкуствен интелект (AI).

Повече информация за първата сесия ще намерите тук.

     
Източник: TAITRA; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: TAITRA  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...