Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Спейскад вече предлага софтуера Siemens STAR CCM+ - 27.05.2020

27.05.2020   |   Начало»Технологии
 

Спейскад добави нов софтуерен продукт в своето портфолио, съобщиха от компанията. Програмата Siemens STAR-CCM+ е предназначена да решава проблеми на механиката с флуиди и включва нови цифрови алгоритми, работещи в отделен компютър или в разпределени/сдвоени изчислителни системи, или в облак.

"STAR-CCM+ е специално проектиран да извършва мащабируеми паралелни изчисления на произволно големи изчислителни мрежи, често с над 1 млрд. клетки", обявиха от компанията.  Софтуерът предоставя широка гама от налични физически модели - ламинарни и турбулентни потоци, нютонови и не-нютонови флуиди, многофазни потоци, кавитация, радиация, горене, както и нови модели за изчисляване на топлообменници и вентилатори.

От Спейскад коментираха, че продуктът позволява прецизна симулация, анализ и решаване на широк кръг индустриални задачи при проектиране на множество обекти и инсталации, сред които: хидравлични и пневматични възли и компоненти; вятърни турбини; електрически машини; ОВК; разпределение на газово разпространение; автомобилни компоненти и системи; процеси с потоци от частици (DEM); миксери, смесители и сепаратори, и др.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   Siemens STAR CCM+  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...