Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Спейскад представя новите функции на Solid Edge 2021 в безплатен уебинар на 2 септември

26.08.2020   |   Предстоящо
 

На 2 септември т. г. от 14 ч. ще се проведе уебинарът "Solid Edge 2021– всички функции, които искате", съобщиха организаторите от Спейскад.

От компанията информираха, че интернет семинарът е безплатен и е насочен към всички настоящи потребители на продукта, както и към тези, които имат интерес да научат за интегрирането на нови технологии в Siemens Solid Edge 2021.

Програмата на събитието предвижда представяне на подобрения и новости в последната версия на софтуерния продукт. Сред темите са: Subdivision Modeling - нова технология, която позволява на всеки да създава органични форми; Sheet Мetal - нова функционалност за създаване на многобройни фланци и възможност за автоматичното им подрязване; Frame Design - нови команди за затваряне на края на профилите в рамката, чрез създаване на персонализирани капачки, както и за поддръжка на просвет между профилите в мястото на заваряване; Large Аssembly – нова възможност за работа върху неактивни компоненти, която премахва ограниченията в проектирането на големи асемблирани модели и ускорява бързодействието.

В рамките на уебинара се очаква да бъдат представени също интеграцията с 3Dfindit.com - интегриран каталог с милиони части от над 2000 доставчици, който спестява време за търсенето им, и адаптивния интерфейс (UI), който е задвижван от изкуствен интелект. "Според поведението на потребителя той прогнозира следващите стъпки", обясниха от Спейскад.

Форма за регистрация ще намерите тук.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   Solid Edge 2021   Siemens  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
БиЕмДжи

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Предстоящо

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...