Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Изложението METAV 2021 е напълно резервирано - 30.09.2020

30.09.2020   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Международното изложение за технологии в металообработката METAV ще се състои за 21-и път от 23 до 26 март 2021 г. в Дюселдорф. Организаторите съобщават, че залите са напълно резервирани, като ще се включат повече от 400 изложители от 25 държави.
 
Като част от подготовката за METAV 2021 е планирано ежемесечно провеждане на уебинари "Тематични дни", под формата на продължение на серията от уебинари METAV Web Sessions, които стартираха на 15 юни т. г. Първата част на "Тематични дни" ще се проведе на 6 и 7 октомври т. г. Сесиите предлагат на изложителите на METAV възможност да предизвикат интереса на посетителите като представят предварително продуктите и решенията си. Посетителите на търговския панаир ще имат възможност предварително да зададат своите въпроси в рамките на онлайн сесиите.
 
Във връзка с разпространението на коронавирус пандемията организаторите са предприели всички мерки за безопасност - направляващи системи за движение в залите, разпоредби, свързани с носенето на предпазни средства за лице, поддържане на свеж въздух и др. 
 
METAV е насочено към представители на автомобило-, корабо- и машиностроенето, аерокосмическата индустрия, секторите за производство на влакове, тръби, метални фитинги, отраслите за обработка на листов материал, повърхностно третиране и закаляване, предприятия за металообработка, струговане, фрезоване и шлифоване и др.
 
     
Източник: METAV

Ключови думи: METAV 2021   търговски панаир   металообработка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...