Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Изложението METAV 2021 е напълно резервирано

30.09.2020   |   Събитията
 
Международното изложение за технологии в металообработката METAV ще се състои за 21-и път от 23 до 26 март 2021 г. в Дюселдорф. Организаторите съобщават, че залите са напълно резервирани, като ще се включат повече от 400 изложители от 25 държави.
 
Като част от подготовката за METAV 2021 е планирано ежемесечно провеждане на уебинари "Тематични дни", под формата на продължение на серията от уебинари METAV Web Sessions, които стартираха на 15 юни т. г. Първата част на "Тематични дни" ще се проведе на 6 и 7 октомври т. г. Сесиите предлагат на изложителите на METAV възможност да предизвикат интереса на посетителите като представят предварително продуктите и решенията си. Посетителите на търговския панаир ще имат възможност предварително да зададат своите въпроси в рамките на онлайн сесиите.
 
Във връзка с разпространението на коронавирус пандемията организаторите са предприели всички мерки за безопасност - направляващи системи за движение в залите, разпоредби, свързани с носенето на предпазни средства за лице, поддържане на свеж въздух и др. 
 
METAV е насочено към представители на автомобило-, корабо- и машиностроенето, аерокосмическата индустрия, секторите за производство на влакове, тръби, метални фитинги, отраслите за обработка на листов материал, повърхностно третиране и закаляване, предприятия за металообработка, струговане, фрезоване и шлифоване и др.
 
     
Източник: METAV

Ключови думи: METAV 2021   търговски панаир   металообработка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
БиЕмДжи

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Събитията

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...