Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Спейскад и Спесима предлагат решения с роботите на KUKA и NX CAM Robotics

09.12.2020   |   Бизнес
 

Спейскад и Спесима предлагат комплексни решения за автоматизация на промишлени процеси, на база съществуващите проекти и знания за работа със Siemens NX CAM Robotics и в сътрудничество с водещата световна компания KUKA Group. Това съобщиха от Спейскад.

"NX CAM Robotics улеснява програмирането на роботи за множество комплексни операции за механична обработка, като използва познатите методи за CNC програмиране", коментират от Спейскад.

Двете компании предлагат роботите на KUKA с фрезови, шлифовъчни и други глави, подходящи за почистване, шлайфане, рязане, подрязване, полиране, лакиране, залепване и други прецизни операции. Сред задачите, които изпълняват, са изготвяне на изисквания към роботизираното работно място и към задачите на компонентите в неговия състав, изготвяне на точна пространствена схема на роботизираното работно място с точно генериране и спецификация на необходимите кабели и помощни подсистеми, изграждане на кинематична схема, симулация и оптимизация на поведението на компонентите в роботизираното работно място и др. Спейскад и Спесима планират и редица предстоящи индустриални инициативи за популяризиране на роботизираните операции в индустрията през 2021 г.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   Спесима   KUKA   Siemens NX CAM Robotics  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...