Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хайкад внедри CATIA в пет нови компании и откри високотехнологична лаборатория през т. г.

16.12.2020   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Хайкад внедри CATIA в пет нови компании, откри високотехнологична лаборатория, проведе онлайн обучения и постави основата на Академия Хайкад през т. г. Това е равносметката на компанията за изминаващата година.

"Горди сме, че успяхме да се адаптираме бързо и да гарантираме своевременната поддръжка на всички наши партньори, използващи решенията на Dassault Systemes. Внедрихме CATIA в пет нови компании и обучихме техните инженерни екипи, един от които е start up компанията DRONAMICS. Те разработват иновативни безпилотни самолети, а техният флагман, наречен "Черен лебед", може да пренася впечатляващите 350 килограма товари в своя корпус на повече от 2500 километра разстояние. Поставихме основата на една дългогодишна наша мечта – създаването на Академия Хайкад. В рамките на Академията проведохме изключително добре приета дигитална кампания за популяризиране на инженерните специалности в почти всички технически университети в България. Инициативата ни "Моето бъдеще като инженер е в България" дава възможност на всички технически университети в страната да запознаят бъдещите студенти със специалностите, знанията, уменията и възможностите, които предоставят. С тези уебинари акцентирахме върху популяризирането на модерното инженерно обучение на световно ниво, предлагано в българските технически университети", коментират от компанията.

Компанията организа редица онлайн обучения за повишаване на уменията за работа с решенията, предлагани от Dassault Systemes и откри една от най-съвременните обучителни лаборатории "3DEXPERIENCE – Инженерите на бъдещето" в Технически университет - София, филиал Пловдив, благодарение на която студентите ще имат възможност да придобият практически знания и умения за работа като инженер-конструктори в индустрията.

"Не спираме да запознаваме бизнеса и с предимствата и ползите от дигитализацията на бизнес процесите. Продължихме да усвояваме и други решения на Dassault Systemes, като например DELMIA ORTEMS. Очакваме с нетърпение 2021, за да продължим да подкрепяме бизнеса и да развиваме бъдещите инженери на България", допълват от Хайкад.

     
Източник: Хайкад Инфотех

Ключови думи: Хайкад Инфотех   Haycad   3DEXPERIENCE   CATIA  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...