Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

EMO Milano 2021 с акцент върху базови технологии и решения за дигитализирани фабрики

04.10.2021   |   Предстоящо
 

От 4 до 9 октомври т. г. ще се проведе международното изложение за металообработващи машини EMO Milano 2021. Сред тематичните акценти ще бъдат машини за формоване и рязане на метал, производствени системи, базови технологии, решения за свързани и дигитализирани фабрики, роботи и автоматизация, адитивно производство и др.

Към момента най-много са регистриралите се изложители от Италия, Германия, Испания, Тайван, Китай, Корея, Япония и Швейцария. Голямото разнообразие от продукти и връзката между производствените технологии и IoT системите ще бъдат от голям интерес за представителите на сектори като металообработващи машини, автомобилна индустрия, въздухоплаване, металургичен сектор, космическа, железопътна промишленост и др.

"Въпреки че събирането на заявления започна в период на особена несигурност поради разпространението на пандемията, много известни компании вече са потвърдили своето участие в изложението, като голяма част от тях са представители на страните и секторите, които винаги са били сред ключовите играчи на EMO Milano", коментират организаторите на събитието от Европейската асоциация на машиностроителните индустрии (CECIMO) и Асоциацията на италианските производители на металообрабоващи машини, роботи и системи за автоматизация UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE.

     
Източник: EMO Milano 2021; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EMO Milano 2021   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...