Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Над 2000 души взеха участие във виртуалното издание на Intec/Z connect 2021

10.03.2021   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Първото онлайн издание на Intec/Z connect премина успешно при засилен интерес от страна на металообработващата промишленост и индустрията на доставките от 2 до 3 март 2021 г., съобщават организаторите от Leipziger Messe.

Над 2000 регистрирани участници са използвали Intec/Z connect 2021, за да научат повече за нови постижения в металообработването и индустрията на доставките и разширят мрежата си от бизнес контакти. Анкета сред участниците показва, че 9 от 10 участници оценяват високо специализираните форуми, проведени по време на изложението. Онлайн конференцията, която се състоя в рамките на Intec/Z connect 2021, впечатли участниците с разнообразието от теми, което предложи, посочват от организаторите. Уважавани експерти коментираха водещите теми в индустрията в приблизително 60 лекции.

На общ български дигитален щанд, организиран от представителството на Лайпцигски панаир в България, своите продукти и услуги пред европейския бранш на металообработването представиха фирмите Инстало БГ, Ен Джи Формтех и Ромтех-3ес.

Във виртуалната изложбена зона 53 изложители показаха последните новости в индустрията в над 100 презентации, излъчвани в реално време. С тези презентации изложителите на практика отвориха вратите на заводите си за участниците в събитието, отбелязват от Leipziger Messe. Нови продукти и услуги бяха представени в близо 20 презентации в рамките на Exhibitor Practice Forum. Близо една трета от регистрираните участници или 768 души са се възползвали от възможностите на дигиталната платформа за коопериране за установяване на нови бизнес контакти.

В конференцията Industry's Hidden Champions, организирана от Министерството на икономиката, труда и транспорта на Саксония са взели участие 145 души. Проведоха се и Международният форум за коопериране Русия/ОНД, организиран от Корпорацията за икономическо развитие на Саксония (WFS), и събитието за бизнес срещи CONTACT: Business Meetings, организирано от саксонската секция на Enterprise Europe Network.

Записи на всички лекции от конгресната програма ще бъдат качени на сайта на изложението от 8 до 31 март. Следващите издания на Intec и Z  ще се проведат в обичайния си формат от 7 до 10 март 2023 г. в Leipziger Messe.

     
Източник: Leipziger Messe

Ключови думи: Leipziger Messe   Intec/Z connect   металообработваща промишленост   Intec   Z  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...