Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Рапид Прогрес внедри допълнителни модули на ERP система по проект на ИАНМСП - 17.03.2021

17.03.2021   |   Начало»Бизнес
 

Рапид Прогрес внедри допълнителни модули към съществуващата ERP система за интегрирано фирмено управление във фирма Бари-7 по проект BG16RFOP002-2.015-0001 "Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро-, малки и средни предприятия (МСП)" по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 г.

ERP софтуерът е мощен продукт, който обхваща всички фирмени процеси, оптимизира тяхното протичане и подобрява цялостната ефективност на компанията. Системата Долибар е гъвкаво решение с отворен код, което прецизира своите функционалности за нуждите на всяка компания. Бари-7 се спря на модул за управление на връзките с клиенти, модул за управление на проекти и възможности, свързани с бизнеса на предприятието, модул за управление на търговия – генериране на предварителна документация относно продажбите, модул за управление на складово стопанство и др.

     
Източник: Рапид Прогрес

Ключови думи: Рапид Прогрес   ERP софтуер   ИАНМСП  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...