Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Studer отчете положителни резултати за 2020 г. въпреки пандемията

На 22 април т. г. онлайн се проведе тазгодишната пресконференция на Studer, в рамките на която бяха представени резултатите от продажбите за 2020 г. и новостите в продуктовото портфолио на компанията, като бяха обсъдени и предизвикателствата пред производителя на шлифовъчни машини във връзка с разпространението на пандемията от COVID-19.

В събитието се включиха около 120 участници от над 30 държави. Пресконференцията се проведе като част от Motion Meeting, ежегодната среща на търговските партньори на компанията.

"Studer успя да започне 2020 г. успешно благодарение на поръчките, получени в края на предходната година, по-специално от Азия и Латинска Америка, но също и от Централна Европа. Отчитаме това като положително развитие, тъй като общият пазарен спад беше аналогичен на този по време на финансовата криза преди повече от 11 години. Декември също беше силен по отношение на поръчките и затова очакваме по-високи резултати за втората половина на 2021 г.", коментира Сандро Ботацо, главен директор по сигурността в Studer.

Като друг ключов фактор за успеха на компанията Ботацо посочи широкото портфолио от различни шлифовъчни машини. Представената през 2019 г. S33 е най-продаваната кръглошлифовъчна машина на Studer за 2020 г., следвана от новите модели на S31 и favorit. За положителните резултати допринасят също глобалната мрежа за обслужване на клиенти на компанията и непрекъснато разширяващото се портфолио от дигитални услуги.

По време на пресконференцията беше представена и иновативната технология за лазерно измерване STUDER LaserControl. Системата е подходяща не само за безконтактното измерване на режещите ръбове на инструментите при тежки работни условия, но и на ротиращи се детайли, което според компанията осигурява съществени спестявания на време. От Studer обявиха, че работят върху още няколко нови решения, които се очаква да направят премиерата си по време на EMO Милано между 4 и 9 октомври т. г.

     
Източник: Галика

Ключови думи: Галика   Galika   Studer  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Фирмена публикация

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...