Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Проведе се първата транснационална партньорска среща по проект allCUTE - 14.07.2021

14.07.2021   |   Начало»Събитията
 

На 27 и 28 юни т. г. в град Кавала, Гърция, се проведе първата транснационална партньорска среща по проект "Общност за повишаване на квалификацията на инженерно-техническия персонал чрез активно учене (allCUTE)". Основната цел на проекта е да се повиши квалификацията на техници и инженери, работещи в секторите "Машиностроене" и "Мехатроника", за да се улеснят перспективите им за заетост, както и достъпът до качествени работни места. В рамките на проекта се предвижда създаване на 14 краткосрочни курса и разработване на платформата за активно учене.

Проектът е финансиран по програма "Еразъм+", а Техническият университет – Габрово е водеща организация. В работната среща участваха партньори от четири държави България, Гърция, Полша, Сърбия, представени от четири инженерни университета (Технически университет – Габрово, Hellenic International University, Politechnika Gdanska, University of Nis), четири търговско-промишлени палати от Габрово, Кавала, Гданск и Ниш и Клъстър "Тракия икономическа зона" (ТИЗ).

     
Източник: ТУ-Габрово

Ключови думи: ТУ-Габрово   машиностроене   мехатроника  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесПредстоящоВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...