Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

ИЕЦ обяви условията, при които ще се проведе MachTech&InnoTech 2021

03.09.2021   |   Събитията
 

Интер Експо Център обяви мерките, които ще бъдат взети за безопасното провеждане на живо на специализираното изложение за металообработка, индустриални технологии и автоматизация MachTech&InnoTech 2021.

Условията са съобразени с последните разпоредби на здравните власти, влизащи в сила от 7 септември 2021 г.

Съгласно заповедта на Министерството на здравеопазването в изложбения комплекс се въвежда еднопосочно движение. Всички присъстващи на MachTech&InnoTech – както изложители, така и посетители, трябва да носят предпазни маски. Чрез осигуряване на контрол на влизащите лица ще се допуска не повече от един човек на 8 кв. м, като минималната дистанция между посетителите трябва да бъде 1,5 м. Няма да се изискват сертификати за ваксинация и PCR тестове.

Новите изисквания застъпват мерките, които ИЕЦ предприе още през изминалата година, а огромната площ на изложението от 12 000 кв. м му позволява да приеме всички желаещи да го посетят, отбелязват от ИЕЦ и допълват, че благодарение на това от ноември 2020 г. до септември 2021 г. в изложбения център успешно са реализирани 8 изложения.

В ИЕЦ е внедрена технологична система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, посредством crowd management се регулира човешкият поток, осигурено е по-голямо отстояние между щандовете, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията и др.

"Вече стартирахме етапа на щандовото строителство", посочват организаторите. Рекламната кампания е в ход, а екипът на Интер Експо Център е в постоянен контакт с компаниите участници и посетителите, които се регистрират за свободно посещение в сайта www.machtech.bg, както и с професионалните и браншовите организации, които се включват с пълния си капацитет в изложението.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   металообработка   индустриални технологии  

Област: Предстоящо  

Hurco
SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...