Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ИЕЦ обяви условията, при които ще се проведе MachTech&InnoTech 2021

03.09.2021   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Интер Експо Център обяви мерките, които ще бъдат взети за безопасното провеждане на живо на специализираното изложение за металообработка, индустриални технологии и автоматизация MachTech&InnoTech 2021.

Условията са съобразени с последните разпоредби на здравните власти, влизащи в сила от 7 септември 2021 г.

Съгласно заповедта на Министерството на здравеопазването в изложбения комплекс се въвежда еднопосочно движение. Всички присъстващи на MachTech&InnoTech – както изложители, така и посетители, трябва да носят предпазни маски. Чрез осигуряване на контрол на влизащите лица ще се допуска не повече от един човек на 8 кв. м, като минималната дистанция между посетителите трябва да бъде 1,5 м. Няма да се изискват сертификати за ваксинация и PCR тестове.

Новите изисквания застъпват мерките, които ИЕЦ предприе още през изминалата година, а огромната площ на изложението от 12 000 кв. м му позволява да приеме всички желаещи да го посетят, отбелязват от ИЕЦ и допълват, че благодарение на това от ноември 2020 г. до септември 2021 г. в изложбения център успешно са реализирани 8 изложения.

В ИЕЦ е внедрена технологична система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, посредством crowd management се регулира човешкият поток, осигурено е по-голямо отстояние между щандовете, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията и др.

"Вече стартирахме етапа на щандовото строителство", посочват организаторите. Рекламната кампания е в ход, а екипът на Интер Експо Център е в постоянен контакт с компаниите участници и посетителите, които се регистрират за свободно посещение в сайта www.machtech.bg, както и с професионалните и браншовите организации, които се включват с пълния си капацитет в изложението.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   металообработка   индустриални технологии  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...