Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI разработва софтуер за дигитализация на производството на Schaeffler

28.09.2021   |   Бизнес
 

DMG MORI и Schaeffler затвърдиха дългогодишните си бизнес отношения с договор за дигитализация на производството на машини.

На партньорска среща в Пфронтен DMG MORI се ангажира с разработката на софтуер, който ще бъде внедрен в структурите на Schaeffler в световен мащаб. Schaeffler и DMG MORI си партнират не за първи път.

В първия етап на съвместна работа заедно с up2parts и ISTOS, DMG MORI разработва напълно интегрирана система за ефективно и устойчиво производство на Schaeffler.

В основата на системата е работен план, базиран на изкуствен интелект, автоматично генерирана подготовка за работа и преконфигируеми работни потоци.

Целта на новото сътрудничество на ниво разработка е значително съкращаване на времето до 80% чрез оптимизиране на процеси и системи.

"С Schaeffler като важен стратегически партньор, ние установяваме нови стандарти в дигитализацията на производството на машини.

3D CAD данните са основата за високоавтоматизирани, дигитализирани процеси и устойчиво производство", заяви Кристиан Тьонес, председател на Изпълнителния съвет на DMG MORI.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   Schaeffler   дигитализация   устойчиво производство  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...