Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Обновеният фирмен сайт на Ехнатон – с богато съдържание в областта на системите за машинно зрение

Ехнатон – една от първите инженерингови фирми, които разработват проекти за машинно зрение в България, наскоро обнови фирмения си сайт с цел да предложи още по-добро потребителско изживяване на своите настоящи и бъдещи клиенти.

Новият сайт с модерна визия и множество функционалности предлага разнообразно съдържание за решения за машинно зрение – от презентации на продукти и голям набор от водещи технологии, до услуги и информация за реализирани проекти.

Ехнатон е официален партньор в България (ASP – Automation Solution Provider) на един от лидерите в технологиите, продуктите и решенията за машинно зрение в индустрията – Cognex. На базата на технологичната експертност на Cognex и инженерния опит на екипа от направлението си "Машинно зрение", Ехнатон обучава, съдейства и консултира машиностроители, системни интегратори и крайни клиенти в процеса на развой и внедряване на иновативни системи за визуална инспекция, идентификация, проследимост, измерване и водене на индустриални роботи.

В продуктовия дял сайтът представя селекция от 3D и 2D системи за инспекция, четци на индустриални кодове, софтуер за PC базирани решения и решения, базирани на Deep Learning технология, също специализирани решения, и широк спектър от аксесоари.

Зоната за инженеринг в областта на машинното зрение включва богат набор от информация и материали. Инженеринговите проекти на Ехнатон са сред най-интересните специализирани ресурси в сайта. Посетителите му могат да се запознаят отблизо с резултатите от успешни проекти на компанията в Пластформ, Софарма и Уилям Хюз България. Тези референтни реализации на Ехнатон в сферата на машинното зрение са едни от най-интересните, иновативни и предизвикателни примери от дългогодишната инженерингова дейност на компанията у нас.

В услуга на потребителите е секцията с множество типови решения на Cognex за различни индустриални сектори като автомобилостроене, фармация, хранително-вкусова промишленост, електронна индустрия, ритейл, дървообработваща индустрия и др. С над 800 реализирани успешни инженерингови проекти, Ехнатон разполага с доказан опит във всяка индустриална сфера и е в състояние да съдейства за решаването на всякакви инженерни задачи.

Можете да разгледате обновения сайт на Ехнатон тук.

 

София 1756,
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/817600, 0888000061
факс: 02/8176999
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Аkhnaton   Cognex   машинно зрение  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Фирмена публикация
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...