Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Обновеният фирмен сайт на Ехнатон – с богато съдържание в областта на системите за машинно зрение - 12.11.2021

Ехнатон – една от първите инженерингови фирми, които разработват проекти за машинно зрение в България, наскоро обнови фирмения си сайт с цел да предложи още по-добро потребителско изживяване на своите настоящи и бъдещи клиенти.

Новият сайт с модерна визия и множество функционалности предлага разнообразно съдържание за решения за машинно зрение – от презентации на продукти и голям набор от водещи технологии, до услуги и информация за реализирани проекти.

Ехнатон е официален партньор в България (ASP – Automation Solution Provider) на един от лидерите в технологиите, продуктите и решенията за машинно зрение в индустрията – Cognex. На базата на технологичната експертност на Cognex и инженерния опит на екипа от направлението си "Машинно зрение", Ехнатон обучава, съдейства и консултира машиностроители, системни интегратори и крайни клиенти в процеса на развой и внедряване на иновативни системи за визуална инспекция, идентификация, проследимост, измерване и водене на индустриални роботи.

В продуктовия дял сайтът представя селекция от 3D и 2D системи за инспекция, четци на индустриални кодове, софтуер за PC базирани решения и решения, базирани на Deep Learning технология, също специализирани решения, и широк спектър от аксесоари.

Зоната за инженеринг в областта на машинното зрение включва богат набор от информация и материали. Инженеринговите проекти на Ехнатон са сред най-интересните специализирани ресурси в сайта. Посетителите му могат да се запознаят отблизо с резултатите от успешни проекти на компанията в Пластформ, Софарма и Уилям Хюз България. Тези референтни реализации на Ехнатон в сферата на машинното зрение са едни от най-интересните, иновативни и предизвикателни примери от дългогодишната инженерингова дейност на компанията у нас.

В услуга на потребителите е секцията с множество типови решения на Cognex за различни индустриални сектори като автомобилостроене, фармация, хранително-вкусова промишленост, електронна индустрия, ритейл, дървообработваща индустрия и др. С над 800 реализирани успешни инженерингови проекти, Ехнатон разполага с доказан опит във всяка индустриална сфера и е в състояние да съдейства за решаването на всякакви инженерни задачи.

Можете да разгледате обновения сайт на Ехнатон тук.

 

София 1756,
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/817600, 0888000061
факс: 02/8176999
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Аkhnaton   Cognex   машинно зрение  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Фирмена публикация
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесПредстоящоВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...