Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Организаторите на METAV 2022 обявиха нови дати за изложението - 26.01.2022

Организаторите на международното изложение за технологии за металообработка METAV 2022 обявиха нови дати за събитието. То ще се проведе от 21 до 24 юни т. г. в Дюселдорф.

"За съжаление пандемията от COVID-19 продължава да бъде силно динамичен фактор със значително нарастващ брой случаи поради варианта Омикрон. Във връзка с тези трудни за планиране обстоятелства се налага да отложим METAV 2022 за юни тази година. Ранното решение има за цел да помогне да се избегнат допълнителни разходи и да се създаде сигурност за изложителите. Ние сме в непрекъснат обмен на информация с нашите изложители и знаем, че отлагането е подкрепено от голямо мнозинство. Идеята за новата дата през юни бе посрещната с голямо одобрение", коментира д-р Вилфрид Шефер, изпълнителен директор на VDW (Германската машиностроителна асоциация), която организира изложението METAV.

Изложението ще представи целия спектър от производствени технологии. Основните акценти ще бъдат върху металообработващи машини, инструменти, измервателна техника, повърхностна обработка и компютърни технологии за металообработка, софтуер, машини и системи за адитивно производство, производствени системи и компоненти за медицинска техника и др. 

METAV 2022 ще подчертае специфични решения в четири тематични области – адитивно производство, медицина, формоване и качество.

Допълнителна информация за събитието може да откриете тук.

     
Източник: METAV

Ключови думи: METAV   CECIMO   VDW   металообработка   адитивно производство  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...