Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

КОАТТЕХ закупи високотехнологично оборудване със средства по ОПИК

02.02.2022   |   Бизнес
 

Фирма КОАТТЕХ, базирана във варненското село Приселци, община Аврен, внедри съвременна техника в производството си по проект, финансиран от ОП "Иновации и конкурентоспособност" (ОПИК) 2014 - 2020 г., съобщава Единният информационен портал на Европейските структурни и инвестиционни фондове. Размерът на инвестицията е 265 087 лв.

За да повиши експортния си потенциал, компанията закупува по проекта високотехнологично оборудване за заваряване и разкрояване на пластмаса. Новата техника за обработка на детайли от метал и полимерни плочи и панели, както и оборудването за заваряване на височина значително подобряват и оптимизират производствения процес. Машините гарантират прецизност и точност, а отпадъците са сведени до минимум.

Фирмата е специализирана в реализиране на инсталации за прахово боядисване и съоръжения за предварителна обработка на метали, производство на електрически и газови пещи и сушилни и др. Компанията оборудва фабрики у нас и изнася продукцията си в Италия, Сърбия, Украйна и Македония.

     
Източник: ОИЦ - Варна

Ключови думи: ОИЦ - Варна   ЕСИФ   КОАТТЕХ   заваряване   обработка на метали   прахово боядисване   ОПИК  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...