Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Иновации за бутилиране и опаковане за PET линии

ДАСИС Инженеринг е основен дистрибутор за България на Regina Chain-Италия и предлага на българския пазар вериги от най-високо качество, ленти и компоненти за конвейери и индустриални приложения.

Regina исторически е използвала Delrin като основен термопластичен материал за своята eFast, DK2 и Up продуктова гама от вериги и модулни ленти за транспортни системи. Сега DuPont и Regina обявяват революционна технология, оптимизирана за устойчивост на компонентите – новата смола DuPont Delrin® Renewable Attributed за вериги и модулни ленти за бутилиране, опаковане и конвейери за стъкло. Независимо дали става дума за PET, стъкло, метални кенове или картонени кутии, благодарение на eFast и DK2, продуктите се движат гладко по поточната линия чрез т. нар. Dry-Running или самосмазване на веригата. По този начин Regina отговаря на предизвикателствата, свързани с точките на смазване на конвейерите. Приложенията и предимствата на eFast и DK2 разглеждаме като модерни и иновативни технически решения за индустрията.

Продуктите eFast, DK2 и Up се предлагат в световен мащаб за транспортни системи на храни, напитки и опаковки, а материалът DuPont Delrin e идеален за постигане на устойчивост на производствените линии и на конвейерите.

DuPont Delrin® Renewable Attributed е полимер, произведен от 100% биоразградими отпадъци. Новата смола, произведена с възобновяеми източници, осигурява същите превъзходни механични свойства като предшественика си – ацеталната смола delrin. 

Delrin има отлична репутация благодарение на свойствата си за ниско износване и триене, които гарантират оптимална производителност и дълъг живот на елементите:

 • По-голяма стабилност на процесите
 • По-нисък коефициент на триене
 • По-добра хигиена
 • По-малко усилия за почистване
 • По-висока ефективност
 • По-ниска или никаква консумация на смазка
 • По-дълъг експлоатационен живот на компонентите
 • По-малко отпадъци
 • Оптимизирана защита на околната среда
 • По-ниски оперативни разходи

Новият материал има превъзходен екопрофил, като по този начин дава на крайните потребители по-нисък въглероден отпечатък и същевременно демонстрира високо качество, производителност и надеждност. Доказано е, че Delrin Renewable Attributed проявява отлични механични свойства и може да бъде до 100% рециклиран. Той е лидер в световен мащаб на пазара за приложения в хранителната, бутилиращата, автомобилната, фармацевтичната и електронната промишленост.

     
Източник: ДАСИС Инженеринг

Ключови думи: ДАСИС Инженеринг   Dasys   Regina Chain   eFast   DK2   Up   бутилиране   опаковане   конвейер   Pet Dry-Running   модулна лента   самосмазваща верига  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...