Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Studer отчете изключително силни резултати за 2021 г.

29.04.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 27 април т. г. Studer проведе отново под формата на онлайн конференция ежегодната среща на търговските партньори на компанията Motion Meeting. По време на събитието беше представено развитието на Studer в рамките на отминалата година, като стана ясно, че през 2021 г. производителят на шлифовъчни машини през 2021 г. отчита огромен ръст в търсенето на продуктите и услугите си.

"Въпреки трудната икономическа ситуация и пандемията успяхме да развием нашето ноу-хау и пазарна позиция. Постигнахме значително увеличение на продажбите през 2021 г. и отбелязваме  ръст и през 2022 г. Провеждат се структурни разширения на локациите в Бил и Щефисбург и вече се правят инвестиции в нови продукти, машини и оборудване. Studer инвестира през последните няколко години и ще продължи да инвестира в голям мащаб и през 2022 г.", заяви Йенс Блеер, главен изпълнителен директор на Studer.

След спада през 2020 г. е регистрирано значително увеличение на поръчките през 2021 г., което превръща изминалата година в една от най-успешните в историята на компанията по отношение на броя приети поръчки. От Studer смятат, че широкото портфолио на компанията е изиграло важна роля по отношение на ръста на поръчките. Както външно-, така и вътрешношлифовъчните машини са показали силно положително развитие. S33 е най-продаваната кръглошлифовъчна машина на Studer, а с S31 компанията дори надминава най-успешните си години и постига нов рекорд.

"Успяхме значително да увеличим пазарните си дялове през 2021 г. Ситуацията с поръчките на азиатския, латиноевропейския, както и на северно- и източноевропейския пазар беше много силна. На някои отделни пазари като Турция и особено в Италия също записахме рекорден брой входящи поръчки", коментира Сандро Ботацо, главен директор по сигурността в Studer.

В рамките на тази година предстои пускането в експлоатация на още автоматизирани обработващи центри за механична обработка на големи кубични компоненти и производство на шпинделни валове в Щефисбург, докато инвестициите в Бил са насочени към оптимизиране на производствените процеси и инфраструктура. От Studer подчертаха и инвестициите си в проекти, целящи подобряване на енергийната ефективност на компанията.

     
Източник: Галика

Ключови думи: Галика   Studer   шлифовъчни машини  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...