Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Фирмена публикация

Linde MH разчита на високоустойчива леярска версия на машина за абразивно бластиране с непрекъснато подаване от Roesler

09.05.2022
 

Linde Material Handling (MH) е водещ в света производител на мотокари и складово оборудване. Компанията предоставя и технически решения и услуги в областта на интралогистиката.

Оползотворяване на потенциала за оптимизация с нова машина за абразивно бластиране

Linde MH непрекъснато се стреми да подобрява своите производствени дейности. Поради тази причина проектен екип на Linde и Roesler Oberflaechentechnik работят в тясно сътрудничество, за да оптимизират транспортирането на суровини и да повишат общата гъвкавост на процеса по абразивно бластиране на различни противотежести за подемно-транспортни средства (LTCW).

За да отговори на изискването за по-добро оползотворяване на наличното пространство, Roesler разработва персонализирана система, базирана на бластираща машина с непрекъснато подаване RHBD 22/27-F, която поставя нови стандарти в леярската промишленост.

Напълно автоматична и гъвкава работа в рамките на интегрирана производствена система

При процеса на транспортиране необработените отливки се поставят в специално обособена, ясно обозначена междинна зона пред входната камера на машината за бластиране. След като операторът ръчно е позиционирал отливките и е потвърдил тази стъпка на контролния панел, те се прихващат от power & free система за транспортиране към машината за бластиране.

Специална леярска версия на машина за абразивно бластиране RHBD 22/27-F

В съответствие с изискванията на клиента новата машина за абразивно бластиране е монтирана на определеното й място в завода. В много тясно пространство, но лесно достъпно за поддръжка, системата за връщане на сместа от струйна среда и пясък е поставена под машината за абразивно бластиране. Също така, в системата е интегрирано връщането на формовъчния пясък, пренасян в междинната зона за поставяне на детайла от LTCW. За тази цел пясъкът се насочва към напречен улей, разположен пред машината за бластиране. Този напречен улей след това пренася материала към бункера за пренос на пясък, който транспортира пясъка от LTCW в междинната зона и пясъка от входната камера към връщащия конвейер под входната камера. Връщащият конвейер прехвърля събрания пясък в централния бункер за пресяване под камерата за вдухване.

С новата система за абразивно бластиране с непрекъснато подаване на Roesler изискванията на Linde MH за технически и икономически оптимизиран процес на бластиране и транспортиране на детайли са напълно задоволени. Изискванията за качество на компонентите за LTCW са изпълнени чрез точно определени параметри и оптимизирани модели за абразивно бластиране и подобрени характеристики за износване.

Допълнителна информация може да откриете тук.

 

 

 

 

Roesler Group
Email: info@rosler.com
https://de.rosler.com/en-en/

     
Източник: Рьослер

Ключови думи: Рьослер   Roesler   Linde Material Handling   машина за абразивно бластиране  

Област: Машиностроене  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Фирмена публикация

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...