Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Какво ново да очакваме на панаира Parts2clean 2022

Как да се отговори на предизвикателствата пред сектора на машинните компоненти и почистването на повърхности, свързани с мащабното пренастройване на индустриалните сектори и необходимостта от устойчивост на веригите за доставка и технологичните решения – отговорът на този въпрос ще бъде във фокуса на тазгодишното издание на международното търговско изложение parts2clean 2022.

Събитието ще се проведе от 11 до 13 октомври в изложбения център в Щутгарт, Германия.

От автомобилната индустрия и нейните доставчици до инсталациите и машиностроенето, медицинските и сензорните технологии, космическата промишленост, енергийните технологии и полупроводниковата индустрия – новите и модифицирани продукти и производствени технологии в областта на индустриалните компоненти и почистването на повърхности изискват нови, адаптирани решения.

Със своите междусекторни решения и широка гама от представени материали, parts2clean ще даде възможност на потребителите от всички сектори на промишлеността да научат за най-новите авангардни решения в областта на индустриалното почистване и директно да сравнят различните технологии – от мокри химически процеси, енергийноефективни решения за сушене, почистващи контейнери и носачи на детайли до технологии за сухо почистване като струйно почистване с CO2, плазмени, лазерни, вибрационни процеси и процеси със сгъстен въздух. 

Други области, които ще бъдат представени, са контрол, мониторинг и инспекция на процесите на почистване, изплакване и сушене и степента на постигната чистота. Иновативни решения се разработват и в сегментите на автоматизацията на почистването, включително обработка на части, разработки за интелигентно интегриране на почистващи процеси в свързани производствени среди и облачни решения.

     
Източник: parts2clean

Ключови думи: parts2clean   международно изложение   почистването на повърхности   повърхностна обработка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...