Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Какво ново да очакваме на панаира Parts2clean 2022

Как да се отговори на предизвикателствата пред сектора на машинните компоненти и почистването на повърхности, свързани с мащабното пренастройване на индустриалните сектори и необходимостта от устойчивост на веригите за доставка и технологичните решения – отговорът на този въпрос ще бъде във фокуса на тазгодишното издание на международното търговско изложение parts2clean 2022.

Събитието ще се проведе от 11 до 13 октомври в изложбения център в Щутгарт, Германия.

От автомобилната индустрия и нейните доставчици до инсталациите и машиностроенето, медицинските и сензорните технологии, космическата промишленост, енергийните технологии и полупроводниковата индустрия – новите и модифицирани продукти и производствени технологии в областта на индустриалните компоненти и почистването на повърхности изискват нови, адаптирани решения.

Със своите междусекторни решения и широка гама от представени материали, parts2clean ще даде възможност на потребителите от всички сектори на промишлеността да научат за най-новите авангардни решения в областта на индустриалното почистване и директно да сравнят различните технологии – от мокри химически процеси, енергийноефективни решения за сушене, почистващи контейнери и носачи на детайли до технологии за сухо почистване като струйно почистване с CO2, плазмени, лазерни, вибрационни процеси и процеси със сгъстен въздух. 

Други области, които ще бъдат представени, са контрол, мониторинг и инспекция на процесите на почистване, изплакване и сушене и степента на постигната чистота. Иновативни решения се разработват и в сегментите на автоматизацията на почистването, включително обработка на части, разработки за интелигентно интегриране на почистващи процеси в свързани производствени среди и облачни решения.

     
Източник: parts2clean

Ключови думи: parts2clean   международно изложение   почистването на повърхности   повърхностна обработка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...