Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Словашка компания търси дистрибутори за аерозолен екстрактор за CNC машини

31.08.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Словашка металообработваща компания търси търговски представители и дистрибутори в Европа за разработен от нея аерозолен екстрактор за CNC машини. Уредът е проектиран да отстранява маслената мъгла и така да решава проблемите, причинявани от нея.
 
Екстракторът се произвежда в три размера с различен размер изходи, за да пасне на широк спектър от модели металообработващи CNC машини.
 
Процесът включва три фази. Първо аерозолът се всмуква от работното пространство около металообработващата машина и влиза в екстрактора. Вътре маслената мъгла преминава през абсорбатор, след което центрофугираните капки флуид се събират в колектор или се връщат обратно в системата. Във втората фаза частично пречистеният въздух преминава през първи филтър вътре в екстрактора, а в третата – през втори, външен филтър клас F9 (EN 779) или ePM1 ≥ 80% (ISO 16890).
 
Доставчикът на оборудването успешно го използва в своята производствена дейност вече повече от 10 години. С цел навлизане на нови пазари, компанията търси търговски представители и дистрибутори в други европейски държави, които да представят продукта както на индустрията, така и на пазара за търговия на дребно. Компанията е отворена и за международно сътрудничество.
 
Сред преимуществата на оборудването са поддържането на работните пространства чисти и безопасни, лесно сглобяване, надеждност и лесна поддръжка, посочват от словашката компания.
 
Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   металообработка   CNC машини  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...