Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Днес стартира MachTech&InnoTech

13.09.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От днес до 16 септември на повече от 10 000 кв. м в четири изложбени зали в Интер Експо Център над 130 изложители от България и чужбина ще представят стотици брандове в рамките на изложението MachTech&InnoTech. Организаторите ще реализират съпътстваща програма от ново ниво, изпълнена с демонстрации, лекции и презентации. Международна конференция ще се фокусира върху кадровата политика в ерата на дигитализацията.

Спедиторите
"Отличната логистика е в основата на успеха за всяко предприятие. Запознайте се с MiR250. Роботът за оптимизиране на вътрешната логистика е адаптивен и интелигентен. Бързо приема команди и лесно се пренасочва към различни зони, пренасяйки малки части или тежки товари и палети. MiR250 е рационален избор за предприятия, складове, дистрибуторски центрове, здравеопазване и др.", приканват организаторите. 

Вниманието на посетителите ще привлекат и новите колаборативни роботи на Fanuc CRX-5iA, CRX-20iA/L и CRX-25iA, които позволяват приложения в производства в тежки условия. Подходящи решения за логистиката могат да предложат и представителите на друго семейство колаборативни роботи UR10e, които могат да пренасят между 3 и 20 кг.

Майсторите на заваряването и спояването
"Заваръчен трактор е сред иновациите, заслужаващи внимание в областта на индустриалното заваряване. Името му е Abicar. Той пести време за дълги заваръчни шевове, при постоянно качество на заваряването. Чрез него се спестят над 60% от разходите и времето на годишна база.”, информират от ИЕЦ. 

Други интересни технологични системи, които могат да се видят на изложението, са клетките за дъгово заваряване Entra, заваръчните системи TruArc Weld 1000, роботизираната система за индукционно спояване UltraFlex RoboStand 16/24. 

3D технологиите и обучението
MachTech&InnoTech 2022 ще запознае посетителите с различни решения, сред които принтерите SINTERIT и RAYSHAPE и скенерите на SCANTECH. SLS 3D принтерите SINTERIT са за създаване на функционални модели, а DLP 3D принтерите RAYSHAPE - за цялостни решения. 

Използват се при изработката на електронни компоненти, в машиностроенето, дигиталната стоматология, образованието, както и в други индустрии. В редица случаи 3D скенерите SCANTECH се използват в космическата промишленост, автомобилния и железопътния транспорт, медицината, създаването на прототипи и др. 

С възможности в сферата на обучението е системата AB Vision: Machine Vision Software, която също е сред експонатите на MachTech&InnoTech.

Индустриална метрология и защита на здравето
Сред акцентите в тазгодишното издание на изложението е и метрологията. В тази област ще бъдат представени технологии на ZEISS, 3D рентгенова метрология за контрол на качеството и индустриална микроскопия за анализ на материали и техническа чистота.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech&InnoTech   роботи   3D технологии   логистика   заваряване   метрология  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...